Omgeving

Bosrijke omgeving

Bos & vennen

Voor kleine en grote groepen

t/m 140 personen

Zwemvijver

Met strand

Omgeving

Het landgoed bestaat voornamelijk uit bossen, heidevelden en karakteristieke vennen. Op het landgoed bevinden zich diverse boerderijen en monumentale woonhuizen.

Prachtige omgeving

Onze accommodatie bevindt zich op "de Utrecht". Een ca. 2700 hectare groot landgoed tussen de dorpen Esbeek en Lage Mierde, zo'n 20 kilometer ten zuiden van Tilburg. Het landgoed bestaat voornamelijk uit bossen, heidevelden en karakteristieke vennen. Op het landgoed bevinden zich diverse boerderijen en monumentale woonhuizen. U kunt er uitgebreid wandelen, fietsen en paardrijden. Er zijn diverse recent vernieuwde wandel-, fietsroutes en ruiterpaden. Alle routes zijn prima bewegwijzerd. Ook aan rolstoelgebruikers is gedacht door de aanleg van een rolstoelpad in de omgeving van herberg "in den Bockenreyder" en de Flaestoren. De 24 meter hoge Flaestoren, geopend op 11 november 2011, biedt een schitterend uitzicht over de prachtige omgeving (entree € 1,-).

Mocht u de inwendige mens willen versterken dan kunt u terecht bij onze buurman:
cafe / herberg " In den Bockenreyder ".

"Sfeervolle groepsaccommodaties in een bosrijke omgeving"

Wie zijn wij?

“Wij zijn Rian en Werner Gerritsen. Gastvrijheid is onze passie. Bezoekt u één van onze accommodaties dan ervaart u Brabantse gastvrijheid in een bosrijke omgeving.”

De Kievit Groepsaccommodaties

De Kievit
Prins Hendriklaan 4
5085 NJ Esbeek

T: +31(0)13 516 9256
F: +31(0)13 516 9600

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Volg ons op Facebook >

Copyright © dekievit.info | Website gerealiseerd door: 
Van Laarhoven Websites