Grote groepsaccommodatie

Bosrijke omgeving

Speelbos & vennen

Voor grote groepen

t/m 140 personen

Zwemvijver

Met strand
Wanneer u op zoek bent naar een plek om uw groep van meer dan 100 personen te huisvesten voor een evenement of activiteit, kunt u het beste een grote groepsaccommodatie voor meerdere dagen huren. Een schoolkamp, bedrijfsuitje of familieweekend: bij De Kievit in het Brabantse Esbeek bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over twee grote(re) groepsaccommodaties waar u in totaal meer dan 200 personen in kunt onderbrengen. Interesse in de service die wij bieden? Hieronder leest u over onze mogelijkheden.

Grote groepsaccommodatie huren

De Kievit heeft met De Herdgang en De Beekse Heide twee grote groepsaccommodaties op het terrein die veelal gebruikt worden door bedrijven, verenigingen, scholen en zelfs families. Of u deze grote groepsaccommodaties voor een heel weekend wil huren, een paar dagen of zelfs een hele week: in overleg met de organisatie van De Kievit is veel mogelijk. Voor het huren van de grote groepsaccommodaties zijn verschillende prijsafspraken en tarieven die u dan ook op onze website kunt vinden. In onze grote groepsaccommodaties vindt u voldoende plek en ruimte om activiteiten te ondernemen, te eten of een meerdaagse bijeenkomst met overnachting te organiseren.

Faciliteiten grote groepsaccommodaties

De grote groepsaccommodaties van De Kievit zijn geschikt voor tal van activiteiten. Zowel binnen als buiten is er genoeg ruimte met faciliteiten om activiteiten te organiseren. Zo hebben we vlak naast onze grote groepsaccommodaties een grasveld liggen. Dit veld is uitermate geschikt voor verschillende sportieve activiteiten of spelletjes. Bovendien biedt De Kievit materiaal om te voetballen en te volleyballen. Ons terrein kent daarnaast een eigen zwemplas, voorzien van een fijn strandje. Ideaal tijdens warme zomerdagen. Ook heeft u toegang tot het natuurschoon van natuurgebied ‘De Utrecht’ alsmede een speelbos op het terrein van De Kievit.

Inrichting accommodaties

In zowel De Beekse Heide als De Herdgang is het mogelijk om met uw grote groep te overnachten. In De Beekse Heide kunnen maximaal 86 overnachten en in De Herdgang ruim 140. Wel is het belangrijk dat uw gezelschap zelf slaapzakken, kussen en kussenslopen meeneemt. Beide gebouwen zijn gemeubileerd, hebben wifi, schoon sanitair en een goed onderhouden ruimte. Op de benedenverdieping treft u bovendien een volledig ingerichte keuken (inclusief ovens en vaatwassers) aan.

Trek eropuit!

Wilt u liever iets in de omgeving van Esbeek en De Kievit ondernemen? Dan vormen onze accommodaties de geschikte uitvalsbasis voor bezoekjes aan De Efteling of Safaripark Beekse Bergen. Ook is het mogelijk om in de omgeving voor een grote groep fietsen te huren. Wilt u liever wandelen in landgoed ‘De Utrecht’ met de Flaestoren als toeristisch hoogtepunt? Dan bieden wij verschillende wandelroutes aan. Deze kunt u eventueel al van tevoren downloaden via onze website.

"Sfeervolle groepsaccommodaties in een bosrijke omgeving"

Wie zijn wij?

“Wij zijn Rian en Werner Gerritsen. Gastvrijheid is onze passie. Bezoekt u één van onze accommodaties dan ervaart u Brabantse gastvrijheid in een bosrijke omgeving.”

De Kievit Groepsaccommodaties

De Kievit
Prins Hendriklaan 4
5085 NJ Esbeek

T: +31(0)13 516 9256
F: +31(0)13 516 9600

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Volg ons op Facebook >

Copyright © dekievit.info | Website gerealiseerd door: 
Van Laarhoven Websites