Groepsaccomodaties

Voor kleine en grote groepen

t/m 140 personen

Sanitair

Voor minder-valide

Gratis Wi-Fi

Beschikbaar
Gezellige groepsaccommodaties

De Herdgang

✔ Tot 140 personen
✔ Kampvuurplaats
✔ Meerdere recreatieruimtes

De Beekse Heide

✔ Tot 86 personen
✔ Kleinere slaapzalen
✔ Overdekt terras
Bent u op zoek naar een gezellige groepsaccommodatie voor een hele groep? Dan bent u bij De Kievit in het Brabantse Esbeek aan het juiste adres. Verspreid over twee sfeervolle groepsaccommodaties kunt u bij ons terecht voor overnachtingen met een grote groep, zoals een familieweekend of een schoolkamp. In de omgeving van onze groepsaccommodaties valt genoeg te beleven. Benieuwd of het huren van een of meerdere van onze groepsaccommodaties iets voor u is? Hieronder leest u meer over het aanbod van De Kievit. Laat u verrassen door de Brabantse gastvrijheid, gezelligheid en gemoedelijkheid in een sfeervolle, bosrijke omgeving met zelfs een vrij te gebruiken zwemplas.

Groepsaccommodatie voor grote groepen

Een van die groepsaccommodaties van De Kievit is De Herdgang. Een landelijke hoeve gelegen in het groene landgoed ‘De Utrecht’. Groepsaccommodatie De Herdgang beschikt over verschillende faciliteiten, waaronder een bar, een compleet ingerichte keuken, sanitair, wasgelegenheden en gratis wifi. De Herdgang heeft daarom 10 gescheiden slaapzalen. In De Herdgang, de grootste accommodatie van Groepsaccommodaties De Kievit, kunnen 20 tot maximaal 140 personen overnachten.

Groepsaccommodatie kleine(re) groepen

De andere groepsaccommodatie van de Kievit is de Beekse heide. De locatie is geschikt voor 20 tot 86 personen en ligt vlakbij groepsaccommodatie De Herdgang. Geschikt als groepsaccommodatie voor zowel activiteiten buiten als binnen. Het interieur van De Beekse Heide is geschikt voor grote groepen en beschikt over een volledig ingerichte keuken, bar met koelbuffet, sanitaire voorzieningen, tv en overal gratis wifi. Vlakbij de groepsaccommodatie vindt u bovendien het speelbos dat overdag en ’s avonds open is voor een gezonde wandeling.

Groepsaccommodaties huren

Dankzij onze flexibele prijsafspraken is het mogelijk om zowel groepsaccommodaties De Herdgang als De Beekse Heide voor enkele dagen, een weekend of zelfs een hele week te huren. Wanneer u ervoor kiest om te overnachten in onze groepsaccommodaties dient u zelf voor slaapzak, kussen en hoeslaken te zorgen.

Activiteiten in en bij De Kievit

Zoals u hierboven hebt kunnen lezen is er in en bij De Kievit genoeg te beleven. De omgeving biedt genoeg ruimte voor spelletjes en activiteiten, terwijl er met beter weer buiten gevoetbald, gewandeld en zelfs gezwommen kan worden. De Kievit beschikt bovendien over een aantal wandelroutes die door de groene omgeving van de locatie lopen. Bovendien vormt onze omgeving een prima uitvalsbasis voor fietstochten of een dagje weg. Zo liggen Safaripark Beekse Bergen en De Efteling vlakbij.

"Sfeervolle groepsaccommodaties in een bosrijke omgeving"

Wie zijn wij?

“Wij zijn Rian en Werner Gerritsen. Gastvrijheid is onze passie. Bezoekt u één van onze accommodaties dan ervaart u Brabantse gastvrijheid in een bosrijke omgeving.”

De Kievit Groepsaccommodaties

De Kievit
Prins Hendriklaan 4
5085 NJ Esbeek

T: +31(0)13 516 9256
F: +31(0)13 516 9600

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Volg ons op Facebook >

Copyright © dekievit.info | Website gerealiseerd door: 
Van Laarhoven Websites