Groepsaccommodatie Brabant

Bosrijke omgeving

Speelbos & vennen

Voor grote groepen

t/m 140 personen

Zwemvijver

Met strand
In het gezellige en mooie Brabantse land is het goed toeven. Geen wonder dat steeds meer mensen erop uit trekken; met collega’s of familie, voor een schoolkamp of met de scouting. Er is een groot aantal groepsaccommodaties in Brabant beschikbaar verspreid door de gehele provincie. Bent u echter op zoek naar een gastvrije groepsaccommodatie in een groene omgeving? Mogelijk is De Kievit in Esbeek dan wat voor u en uw gezelschap. Gelegen in de buurt van Tilburg dichtbij landgoed ‘De Utrecht’, vindt u hier een geschikte groepsaccommodatie in Brabant. Hier bent u aan het juiste adres om met een grote groep van 100 en meer personen voor meerdere dagen te overnachten en te recreëren. Lees hieronder meer over deze unieke plek.

Groepsaccommodatie Brabant huren

De Kievit beschikt over twee verschillende echte Brabantse groepsaccommodaties die u kunt huren. Dit zijn De Beekse Heide (max. 86 personen) en De Herdgang (max. 140 personen). Beide accommodaties bevinden zich op een afstand dicht bij elkaar en beide kunnen eventueel gehuurd worden als er sprake is van een grote groep. Boerderij De Kievit vormt het centrale punt. Deze groepsaccommodaties in Brabant zijn goed onderhouden en zijn voorzien van een gezellig interieur. In zowel De Beekse Heide als De Herdgang zijn voldoende sanitaire voorzieningen, een uitgebreide bar en verschillende andere opties zoals gratis wifi, tv- en geluidsinstallaties.

Activiteiten groepsaccommodatie Brabant

In en rondom de Brabantse groepsaccommodaties die De Kievit beheert is er ruimte voor allerlei activiteiten, sporten en spelletjes. Of die activiteiten nu binnen of buiten deze Brabantse groepsaccommodatie plaatsvinden maakt niet uit. Op sportief vlak kunt u namelijk gebruik maken van het grote speelveld naast de gebouwen, hier kunt u prima een potje voetballen, volleyballen of korfballen. Houdt u liever van een wandel- of fietstocht? Ook dan zijn De Herdgang en De Beekse Heide een goede uitvalsbasis om een mooie ronde te fietsen of te wandelen. Met landgoed ‘De Utrecht’ dicht in de buurt bent u zo in een groene en bosrijke omgeving.

Tarieven groepsaccommodatie Brabant

De tarieven voor onze groepsaccommodaties in het Brabantse zijn afhankelijk van de grootte van uw groep. De verschillende prijzen en tarieven die wij vragen vindt u op onze website. U kunt onze authentieke Brabantse groepsaccommodaties De Herdgang en De Beekse Heide zowel op doordeweekse dagen als in het weekend huren. Voor feestdagen of andere bijzondere dagen kunnen wij uitzonderingen op de prijzen maken.

Laat u verrassen!

Meer zien van de provincie? Dan valt er in de omgeving van De Kievit in Esbeek ook genoeg te beleven. Met attractiepark De Efteling en Safaripark Beekse Bergen dichtbij bent u zo een leuk dagje weg. Ook interessante steden zoals Tilburg of Eindhoven met verschillende musea liggen relatief dicht in de buurt. Hier in het zuiden van de grootste provincie van Nederland liggen nog allerlei onontdekte parels. Neem voor meer informatie, fiets- of wandelroutes contact op met het team van De Kievit.

"Sfeervolle groepsaccommodaties in een bosrijke omgeving"

Wie zijn wij?

“Wij zijn Rian en Werner Gerritsen. Gastvrijheid is onze passie. Bezoekt u één van onze accommodaties dan ervaart u Brabantse gastvrijheid in een bosrijke omgeving.”

De Kievit Groepsaccommodaties

De Kievit
Prins Hendriklaan 4
5085 NJ Esbeek

T: +31(0)13 516 9256
F: +31(0)13 516 9600

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Volg ons op Facebook >

Copyright © dekievit.info | Website gerealiseerd door: 
Van Laarhoven Websites