Groepsaccommodatie 80 personen

Bosrijke omgeving

Speelbos & vennen

Voor grote groepen

t/m 140 personen

Zwemvijver

Met strand
Vlakbij het gezellige Esbeek in Noord-Brabant liggen de groepsaccommodaties van De Kievit. Ook wanneer u op zoek bent naar een groepsaccommodatie voor 80 personen of meer bent u hier aan het juiste adres. De Kievit beschikt over twee groepsaccommodaties geschikt voor 80 personen. Dit zijn het kleinere De Beekse Heide (max. 86 personen) en De Herdgang (max. 140 personen). Beide accommodaties zijn geschikt om grote groepen op te vangen. Of het nu gaat om een schoolkamp, excursie voor meerdere dagen of familieweekend: bij ons kunt u altijd terecht met uw groep. Meer weten? Hieronder leest u over de verschillende eigenschappen van onze groepsaccommodaties voor 80 personen of minder.

Groepsaccommodatie voor 80 personen huren

De Beekse Heide vormt voor u en uw gezelschap de ideale plek om te recreëren, activiteiten te ondernemen en om altijd te overnachten. Speciaal ingericht als groepsaccommodatie om 80 personen te kunnen huisvesten voor een of meerdere dagen treft u in De Beekse Heide een nette en opgeruimde ruimte met slaapzalen aan. Voorzien van modern sanitair, een volledig ingerichte keuken en verdere inrichting kunt u vanuit De Beekse Heide prima een uitje plannen of gebruik maken van de verschillende faciliteiten zowel binnen als buiten. Benieuwd wat het kost om deze groepsaccommodatie voor 80 personen te huren? Bekijk dan de tarieven op onze website.

Recreëren bij groepsaccommodatie voor 80 personen

Die verschillende faciliteiten bij onze groepsaccommodatie voor 80 personen zijn vrij divers. Zo vormt De Beekse Heide bij slecht weer een goede plek om binnen allerlei spelletjes of activiteiten te organiseren met uw groep. Bij beter weer kunt u buiten gebruik maken van ons ruime speelveld met veel ruimte voor verschillende sporten, met onder meer materiaal om te kunnen voetballen, volleyballen of korfballen. Ook bestaat er de mogelijkheid om buiten de groepsaccommodatie voor 80 personen te genieten van het heerlijke terras of zelfs een verfrissende duik te nemen in onze natuurlijke zwemplas.

Verken de omgeving!

Wilt u De Beekse Heide gebruiken als uitvalsbasis voor tips of een dagje uit met uw groep? Ook dat kan. De accommodaties van De Kievit liggen vlakbij landgoed en natuurgebied ‘De Utrecht’, een groen en bosrijke plek waar het heerlijk wandelen of fietsen is. Zoekt u liever iets actiefs? Dan ligt Safaripark Beekse Bergen dicht in de buurt evenals het welbekende attractiepark De Efteling. Ook voor verschillende wandel- en fietstochten in de wijde omgeving kunt u onze website raadplegen.

Maak het compleet met een buffet

Aan de inwendige mens wordt eventueel ook gedacht. Zo bestaat er de optie om een barbecue- of wok-arrangement via De Kievit te bestellen met heerlijke huisgemaakte gerechten. Deze cateringarrangementen zijn geschikt voor jong en oud.

"Sfeervolle groepsaccommodaties in een bosrijke omgeving"

Wie zijn wij?

“Wij zijn Rian en Werner Gerritsen. Gastvrijheid is onze passie. Bezoekt u één van onze accommodaties dan ervaart u Brabantse gastvrijheid in een bosrijke omgeving.”

De Kievit Groepsaccommodaties

De Kievit
Prins Hendriklaan 4
5085 NJ Esbeek

T: +31(0)13 516 9256
F: +31(0)13 516 9600

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Volg ons op Facebook >

Copyright © dekievit.info | Website gerealiseerd door: 
Van Laarhoven Websites