Groepsaccommodatie 100 personen

Bosrijke omgeving

Speelbos & vennen

Voor grote groepen

t/m 140 personen

Zwemvijver

Met strand
Wanneer u in het gezelschap van een grote groep bent en een groepsaccommodatie voor 100 of meer personen zoekt, kan het lastig zijn om een plek te vinden waar u zo veel mensen tegelijkertijd kan onderbrengen. Mogelijk is de groepsaccommodatie van 100 personen die De Kievit beheert dan wat voor u! Gelegen in het gezellige Noord-Brabant vlakbij Esbeek vindt u bij ons een warm welkom in De Herdgang, een groepsaccommodatie voor 100 personen of meer! Hieronder vindt u verdere informatie over deze nette en ruime recreatieplek in een groene en bosrijke omgeving.

Groepsaccommodatie voor 100 personen of meer huren

De Herdgang, een geschikte groepsaccommodatie voor 100 personen of meer, kunt u vanaf verschillende tarieven huren. U kunt De Herdgang voor een hele week, een midweek of een weekend huren; dankzij de flexibele houding van De Kievit is er in overleg veel mogelijk. Toch zijn er een aantal vaste prijsafspraken. Let wel op: voor deze groepsaccommodatie voor 100 personen kunnen wel verschillende prijzen gelden. Dit is deels afhankelijk van het seizoen. Wanneer er sprake is van bijzonderheden (groepsgroottes onder 70 personen of feestdagen), kunt u dit in overleg met de organisatie afspreken.

Activiteiten rondom groepsaccommodatie 100 personen

Zowel binnen als buiten De Herdgang is er plek voor een groot aantal verschillende activiteiten. In de groepsaccommodatie voor 100 personen zelf kunt gebruik maken van een open haard, de bar (met ruime koelingen), muziekinstallaties, flatscreen-tv met HDMI-aansluiting en overal gratis wifi. Buiten De Herdgang kunt u een kampvuur aanleggen of onze buitenhaard aansteken (dit gaat altijd even in overleg met de eigenaar). Een mooie, bosrijke omgeving met zelfs op het terrein een natuurzwemvijver met strand. Tot slot ligt er naast De Herdgang, de ideale groepsaccommodatie voor 100 personen, een groot grasveld met een groot oppervlakte. Hier is ruimte voor een potje voetbal, volleybal, korfbal of andere sporten. Ook hebben we voor de fervente wandelaar twee verschillende wandelroutes uitgezet.

Genieten en ontspannen

Op het domein van De Kievit kunt u zowel ontspannen, recreëren als activiteiten ondernemen. In het weidse Brabantse land is het goed toeven. De accommodaties zijn goed onderhouden en beschikken over passende faciliteiten geschikt voor grote groepen.

Activiteiten in de buurt

Ook wanneer u van plan bent om een activiteit buiten De Herdgang te ondernemen heeft u keuze uit een groot aantal mogelijkheden. Zo liggen attractiepark De Efteling en Safaripark Beekse Bergen in de omgeving van Esbeek. Houdt u liever van een rustiger uitje? Dan is natuurgebied ‘De Utrecht’ de perfecte uitvalsbasis voor wandel- of fietstochten. Mocht u zelf geen fietsen bij hebben dan kunt u in de omgeving fietsen of tandems huren en zelfs een huifkartocht ondernemen. De Kievit helpt u graag bij het zoeken naar geschikte activiteiten. Daarnaast biedt De Kievit de mogelijkheid om barbecue- of wok-arrangementen te verzorgen. Raadpleeg hiervoor de website en bekijk de verschillende mogelijkheden.

"Sfeervolle groepsaccommodaties in een bosrijke omgeving"

Wie zijn wij?

“Wij zijn Rian en Werner Gerritsen. Gastvrijheid is onze passie. Bezoekt u één van onze accommodaties dan ervaart u Brabantse gastvrijheid in een bosrijke omgeving.”

De Kievit Groepsaccommodaties

De Kievit
Prins Hendriklaan 4
5085 NJ Esbeek

T: +31(0)13 516 9256
F: +31(0)13 516 9600

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Volg ons op Facebook >

Copyright © dekievit.info | Website gerealiseerd door: 
Van Laarhoven Websites