Familieweekend accommodatie

Bosrijke omgeving

Speelbos & vennen

Voor grote groepen

t/m 140 personen

Zwemvijver

Met strand
U heeft een grote familie en bent op zoek naar een geschikte locatie om het familieweekend door te brengen? Mogelijk is De Kievit de geschikte accommodatie voor uw familieweekend. Onze locatie De Beekse Heide is de perfecte plek om meerdere personen (maximaal 86) een fijne overnachting te bezorgen. Bovendien is er genoeg ruimte om te recreëren en te ontspannen. Zowel binnen als buiten of in de omgeving van het groene Esbeek, waar zich het landgoed ‘De Utrecht’ bevindt. Meer weten over deze gezellige accommodatie voor een familieweekend? Hieronder leest u meer over de mogelijkheden en faciliteiten die De Kievit aanbiedt.

Geschikte accommodatie voor een familieweekend

Wanneer u met een hele familie op familieweekend gaat, is het belangrijk dat er voor alle leeftijden iets te doen is. Een geschikte accommodatie voor een familieweekend bestaat dan uit een breed aantal mogelijkheden op het gebied van ontspanning en recreatie. Voor zowel jong als oud moet er immers wat te beleven zijn op een geschikte accommodatie voor een familieweekend. Voor de kleintjes moet er genoeg speelruimte zijn, voor de ouders een plek om te koken of te sporten. En voor de oudere ooms, tantes of opa en oma’s een plekje waar ze rustig kunnen zitten.

Faciliteiten een familieweekend accommodatie

Om veel mensen tegelijkertijd te kunnen herbergen is er genoeg ruimte nodig. Die is er bij de accommodaties voor familieweekenden bij De Kievit gelukkig genoeg. Met ruime slaapzalen, voorzien van een volledig ingerichte keuken, kunt u hier koken, ontspannen, een spelletje spelen of andere activiteiten organiseren. Wanneer het lekker weer is kunt u tevens gebruik maken van het grote grasveld grenzend aan de accommodatie voor het familieweekend. Ideaal om een balletje te trappen of verschillende sportactiviteiten te organiseren. Ook is er zelfs een zwemplas op ons terrein, goed voor menig uren aan waterpret. Bij minder goede weeromstandigheden beschikt De Kievit over een overdekt terras.

Tarieven

Een accommodatie voor een familieweekend huren gebeurt bij De Kievit volgens vaste tarieven, hoewel deze deels afhankelijk zijn van de grootte van de groep. Het afspreken en vastleggen van de accommodatie gebeurt altijd in goed overleg, zodat u weet waar u aan toe bent. U wordt bovendien geïnformeerd over alle eigenschappen, huisregels en eventuele opties wanneer u de accommodatie met uw gezelschap betrekt. Op onze website vindt u tenslotte meer informatie over de verschillende data waarop u onze accommodaties kunt boeken.

Verken de omgeving

Een familieweekend op het domein van De Kievit staat garant voor een weekend vol plezier. Wist u bovendien dat het heel goed mogelijk is om vanaf De Kievit allerlei activiteiten te ondernemen in de omgeving? Niet alleen bent u dichtbij het natuurgebied van ‘De Utrecht’ ook gezellige steden zoals Tilburg en Eindhoven liggen relatief dichtbij in de buurt. Écht een dagje weg met de familie? Dan zijn Safaripark Beekse Bergen of Speelland Beekse Bergen altijd dichtbij. En wat te denken van het bekende attractiepark De Efteling. Wanneer u bij of in de omgeving van De Kievit bent, hoeft u zichzelf in ieder geval nooit te vervelen.

"Sfeervolle groepsaccommodaties in een bosrijke omgeving"

Wie zijn wij?

“Wij zijn Rian en Werner Gerritsen. Gastvrijheid is onze passie. Bezoekt u één van onze accommodaties dan ervaart u Brabantse gastvrijheid in een bosrijke omgeving.”

De Kievit Groepsaccommodaties

De Kievit
Prins Hendriklaan 4
5085 NJ Esbeek

T: +31(0)13 516 9256
F: +31(0)13 516 9600

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Volg ons op Facebook >

Copyright © dekievit.info | Website gerealiseerd door: 
Van Laarhoven Websites